Sneltransport

JVT Logistics B.V. vervoert uw zendingen snel en met grote zorg. Om dit te kunnen waarborgen werken wij bij sneltransport niet met tussenstops. Dit betekent dat een eenmaal opgehaalde zending niet meer wordt overgeladen. JVT Logistics B.V. waarborgt de betrouwbaarheid ook door middel van haar zeer ervaren personeel. Onze chauffeurs beschikken allen over geruime ervaring. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de wijze van verzenden? Geeft u dit dan gerust aan ons door. Wij houden graag rekening met uw wensen en verzoeken.

Eerste klas dienstverlening

JVT Logistics B.V. is een koeriersbedrijf gespecialiseerd in spoedvervoer, ook zijn wij zeer goed in staat om voor u dagelijkse ritten te verzorgen. Of het nu gaat om een klein pakket, een enveloppe of een complete vrachtwagen lading. Wij zijn gevestigd in Zeewolde, door deze centrale ligging kunnen wij in heel Nederland snel ter plaatse zijn. JVT Logistics B.V. zal zich inspannen uw zending zo snel mogelijk af te halen. Onze planning kan u een nauwkeurige schatting geven over het afhaal en bezorg tijdstip. Wij leveren volgens afspraak op het juiste adres zowel Nederland als de rest van Europa.

Overnight zendingen

Hoeft uw zending er pas morgen te zijn? Dan kunnen wij u overnight transport aanbieden. Deze wijze van vervoer is voordeliger dan spoed vervoer en zal uiteraard tegen de zelfde service en voorwaarden geleverd worden als u van ons gewend bent.